<

Cégünk tevékenységi köre kiterjed az általunk gyártott és forgalmazott termékek, valamint meglévő, hozott anyagok felszerelésére, komplett kerítések, kerítésrendszerek tervezésére, kivitelezésére.

Lehet ez a megrendelés akár egy telken belüli kis elkerítés, a régi kerítés egy darabjának cseréje, pótlása, árnyékoló háló, nádszövet felrakása, tüskés, vagy pengés huzal kifeszítése. Utólagosan, meglévő kerítésre kutyák, vadak elleni védelem elhelyezése. Vállaljuk nagyobb területek, mezőgazdasági, ipari ingatlanok kerítését is.

Ahány terület, annyi féle megoldás, ezért egységárakat nem képeztünk. Az ajánlatkészítés minden esetben helyszíni felméréssel kezdődik.

Szolgáltatásaink

meglévő kerítések elbontása, hulladék elszállítása, tereprendezés

drótfonatos kerítés készítése, kívánság szerint betonoszloppal, fémoszloppal, lábazattal

ponthegesztett tekercses kerítések készítése, igény esetén lábazattal

vadvédelmi kerítés készítése, akác-, beton-, és fémoszlopokkal

táblás kerítéselemekből, ponthegesztett hálóból, Heidecker-hálóból kerítés készítése

kapuk méretre gyártása, automatizálása

zsalukőkerítés készítése, vakolása, burkolása

kertépítés, kertgondozás, betonozási munkák, térburkolás.

Több éves tapasztalattal, remek csapattal, referenciákkal állunk szolgálatukra. Tiszteljen meg Ön is bizalmával, kérje ingyenes árajánlatunkat. Ha azt szeretné, hogy kerítését, dróthálóját, árnyékolóját profik szereljék fel, akkor válasszon minket!

Sokan nem jártasak a házilagos kerítésjavításban, -toldásban és hasonló műveletekben, mások csupán megoldást keresnek a vadak távoltartására, vagy éppen a baromfiudvar, galambtenyészet védelmére. Mi mindebben szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a kerítések, dróthálók szerelésében, legyen szó kiskertről vagy akár egy egész erdőről. Kiváló minőségű drótkerítéseink, vadhálóink, nádszövet árnyékolóink tökéletes megoldást kínálnak a fenti problémákra, ráadásul mindezt kedvező áron tudjuk biztosítani.

Amit nyújtani tudunk

baromfiudvarok, napos csibék védelme nyestektől, rókáktól, macskáktól, egyéb ragadozóktól

kiskertek, veteményesek védelme a madarak okozta károk ellen

tenyésztett díszállatok védelme ragadozók támadása, szökés, elkóborlás ellen

általános kerítések esztétikai és statikai helyreállítása

árnyékolás a megfelelő helyeken

Miért van szükség kertépítésre?

Gyakori, hogy azok a kertek, melyeket elsősorban növénytermesztésre, állattartásra használnak, bár kezdetben tökéletesen betöltik funkciójukat, nem várt tényezők miatt már nem ideálisak feladatuk betöltésére, valamint esztétikai szempontból is kívánnivalót hagynak maguk után.

Előfordulhat, hogy egyes növények nem a várt ütemben terebélyesednek, netán a környezet adta lehetőségekkel nem számoltunk a tervezés során. Az ilyen tényezők kaotikus állapotot eredményezhetnek a kertben.

Az ilyen esetekben, valamint az ehhez hasonló szituációk elkerülése érdekében nyújt megoldást a kertépítés! Amennyiben kertépítésre, kertgondozásra van szüksége, bátran keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Problémát okoz kerítésének elbontása, a keletkezett hulladék elszállítása és a tereprendezés? Ne aggódjon, mi mindebben segítséget nyújtunk Önnek!

A drótkerítések sokszor nehéz betonöntvények, oszlopok között vannak kifeszítve, amik mélyen a talajban végződnek. Ezeket megmozdítani, elbontani és a hulladékot elszállítani sem egyszerű feladat, hiszen általában igen súlyosak. Ha újjá szeretné varázsolni a környezetet, ezt követi még a tereprendezés is!

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren! Ha nem szakszerűen fognak hozzá a kerítések elbontásának, az akár személyi sérüléseket is okozhat, ezért, ha nem biztos a dolgában, inkább hívjon minket! Mi profin és felkészülten végezzük a kerítés elbontását, a megfelelő eszközökkel, és gyorsan! A hulladék elszállításáért sem kell külön más cégnek fizetnie, hiszen mi azt is egyszerűen megoldjuk. Emellett a tereprendezés is igen fontos a további építkezés szempontjából, mi ezt is szakszerűen elvégezzük!

Ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal!